pátek, září 22, 2006

Založení stránek MujPentax

Vítejte na stránkách věnovaných značce Pentax. Společně s dalšími fanoušky jsme již nemohli dále přehlížet dlouhodobý nezájem (či pouze minimální zájem) médií o Pentaxy a celkovou špatnou informovanost celé veřejnosti a rozhodli jsme se alespon tímto způsobem pomoci k propagaci naší nejmilejší fotoznačky.
Snad tím alespoň částečně projevíme svůj díky této značce za spolehlivé, jedinečné a osobité produkty, v našem případě především fotoaparáty a objektivy.

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Ahoj,
diky za nove stranky. Osobne si myslim, ze v dnesni dobe neni problem shanet info o fotacich a forum je nejlepsi moznost vymeny zkusenosti, spise bych opravdu uvital pro pentax neco podobneho, jako je fujimugs (soutez fotek jen pro danou znacku). Kazdopane se mi stranky libi a preju mnoho inspirace a aktivnich prispevatelu.

huncut řekl(a)...

Urcite, forum je nejlepsi na vymenu zkusenosti a debatu nad novinkami. Tyhle stranky se ho rozhodne nesnazi nahradit. Spise naopak, doplnit, sesumirovat zakladni informace at jiz pro lidi, kteri nemaji cas kazdy den do fora nahlizet nebo jen pro lidi kteri o Pentaxech zatim nic moc nevi :) A ono tech informaci v cestine o Pentaxech take zase tolik neni...a i kdyby bylo, neni jich nikdy dost :-)